Hei verden og velkommen til min blogg!

Dette er mitt første av forhåpentligvis mange innlegg i tiden framover. Jeg kommer her til å drøfte mine tanker rundt studievalg og også skrive om andre ting som skjer i livet mitt. Det er egentlig ganske rart at jeg ikke har startet en blogg tidligere, for jeg er virkelig det man kan kalle en bloggelsker. Og helt siden blogger begynte å bli populært har jeg alltid følgt med på mange forskjellige sider. Jeg har kanskje tidligere følt at jeg ikke har kunne hatt noe bra å skrive om, men det var før nå! Jeg tror at mange som meg sliter med å velge hva de vil gjøre og studere. Det er så veldig mye forskjellig å velge mellom, og i tillegg er det en stor ting å knytte seg opptil en utdanning som kan vare i mange år. Det er også mye hensyn å ta. Ikke bare skal du virkelig like det du studerer, men det må også være jobbmuligheter til deg når du er ferdig. Og så raskt som verden forandrer seg i dag er det jo vanskelig å spå hvordan arbeidsmarkedene kommer til å se ut når man er ferdig studert.

Som sagt tror jeg det er mange som har de samme tankene som meg, så derfor har jeg valgt å starte denne bloggen. Håper du liker den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *