Sjekk ut denne bloggen!

Som jeg har skrevet om tidligere er jeg virkelig en bloggelsker, og i dette innlegget tenkte jeg det var på sin plass å anbefale en blogg jeg leser stadig. Det er en venninne av meg som driver den, Trine, og hun skriver om hvordan hun flyttet fra Oslo til Surnadal og hvordan det endret livet hennes. Men i tillegg til det er hun også veldig opptatt av både interiørdesign og trening. Så det er med andre ord mye forskjellig du kan få sjansen til å lese om!

Jeg har kjent Trine lenge og synes hun er knalltøff som tok sjansen på å flytte til en helt ny plass. Spesielt det å komme fra Norges største by og hovedstad, for så flytte til en mye mindre plass som Surnadal står det respekt av. Vi har også en stor felles interesse for interiør, og vi møttes faktisk på en interiørmesse for lenge siden. Det er også en av de tingene jeg har tenkt på å studere, men jeg har ikke helt klart å kaste meg inn i det. Litt av grunnen til det er at jeg tror det er stor forskjell å være opptatt av noe som en fritidssyssel og hobby, å gå over til å studere det som fag over flere år. Jeg er nesten litt redd for å miste lidenskapen min for det om jeg ”må” jobbe med det hver dag. Kanskje jeg overdramatiserer det litt, men vi får se hva jeg gjør. Men uansett så burde du ta en titt på bloggen til Trine. Lilker du min blogg, kommer du i hvert fall til å like den! Besøk den her: http://surnadal-utvikling.no/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *